ketvirtadienis, birželio 26, 2014

Trintos braškės su cukrumi (žiemai)

Nors ir vėsus šių metų birželis, bet mūsų braškės lysvėse bresta ir raudonuoja. Valgome į dieną du kartus ir dar lieka. Todėl pasiruošime žiemai.
Braškių pririnkome apie 3 kg. Nuplovėme, nurinkome žalius kotelius, nusausinome.
Trinti braškėms naudojome elektrinę trintuvę, bėrėme braškes, ant viršaus cukraus ir tuomet pats smagiausias plakimo momentas, trunka tik ne pilną minutę, kadangi nenorime visiškai sutraiškytų... Cukraus visam braškių kiekiui sunaudojome 1 kg. Supilstėme į plastikinius indelius, užspaudėme dangtelius ir į šaldiklį. Greitai ir paprastai :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą